#"kültürel

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü 02:53

Av yasağı bitti, sardalyanın kilosu 50 liradan 20 liraya düştü

Çanakkale'de, 1 Eylül'de yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Av yasağının son günlerinde 50 liraya kadar yükselen sardalya balığının fiyatı, bolluk nedeniyle 20 liraya kadar düştü. Yeni av sez..

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı! 04:13

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Sözlerime Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ede..

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu! 01:54

Tepkilerin odağındaki ikili konuştu!

Türkiye'nin gündemine 'Elmalı Davası' olarak giren cinsel istismar suçlamalarının yer aldığı olayda anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman, ilk kez konuştu. Özellikle iki gündür yaşananlara isyan ettiğini söyleyen Me..

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuvalarına kavuştu 03:57

MUĞLA - Marmaris'te orman yangınında evleri yanan Şahin çifti yeni yuv

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınında evleri yanarak kullanılamaz hale gelen İlyas Şahin ile eşi Günay Şahin, yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Osmaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 29 Temmuz'da ba..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME 02:53

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana Türkiye krizin çözümü için yoğun diplomatik temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. M..

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ 02:42

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ

RUSYA'NIN UKRAYNA'YA SALDIRILARI 28 GÜNÜNDE UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN MERKEZE YAKIN BÖLGELERİNE YAPILAN ROKETLİ SALDIRILARDA BİR NOKTA BÜYÜK BİR ŞİDDETLE VURULDU. UKRAYNA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI, RUSLARIN ABLUKA ALDIĞI HE..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..